Buikklachten: verstopping, diarree of andere klachten?

Heb je last van verstopping, diarree of winderigheid? Natuurlijk ben je op zoek naar een oplossing, de juiste behandeling en het liefste genezing. Met deze veel voorkomende spijsverteringsklachten kun je bij de klassiek homeopaat terecht. Klassiek homeopathie is een geneeswijze waarbij gekeken wordt naar de samenhang van klachten en symptomen. De klassiek homeopaat gaat met je in gesprek om de onderliggende oorzaak te vinden.

Homeopathische behandeling

  • Het in kaart brengen van alle klachten;
  • Heel gericht vragen naar wanneer de klachten zijn ontstaan
  • Gericht vragen naar een aanleiding
  • Met welke symptomen gaan de klachten gepaard
  • Komen klachten in de familie voor
  • En nog veel meer vragen over de klachten

De klassiek homeopaat brengt in beeld hoe klachten zich hebben kunnen ontwikkelen. Op grond daarvan ontstaat een voorschrift dat aansluit op de ziektevorm en op de onderliggende oorzaak. Zo kun je met homeopathie heel veel winst behalen.

Homeopathische middelen

De middelen zijn plantaardig, dierlijk of van een mineraal gemaakt, dus altijd natuurlijk en zonder bijwerkingen, veilig voor elke leeftijd. Een homeopathisch middel stimuleert de levenskracht de klachten zélf weer te helpen overwinnen.

En nog veel meer spijsverteringsstoornissen

Er zijn nog veel meer spijsverteringsstoornissen, die in de homeopathie praktijk aan bod komen. Denk aan Collitis ulcerosa, ziekte van Crohn, buikkrampen, blindedarmontsteking, Coeliakie, voedselintoleranties, wormen, parasieten, opgeblazen buik, de Heliobacter, bloed in je ontlasting, aambeien, buikpijn bij kinderen, divertikels, poliepen of darmkanker.

Meer weten?
Bel met Jacqueline Mols 06-22744007 of mail naar [email protected].