VrouwenHart op Social Media.

VrouwenHart.nl is een initiatief van voor en door vrouwelijke hartpatiënten om alle informatie over het vrouwenhart in één oogopslag beschikbaar te maken. We delen hier onze ervaringen maar ook de kennis die we hebben opgedaan en nog dagelijks opdoen ten gevolge van hartproblemen. 

Onwetendheid kan een levensgroot gevaar betekenen voor vrouwen, voornamelijk tussen den 40 en 65 jaar, met hartproblemen. Het VrouwenHart team bestaat niet uit artsen maar uit ervaringsdeskundigen, en zo dient alles wat we plaatsen dan ook gelezen te worden. 

Vrouwenhart op social Media

Veel van ons nieuws kun je vinden op onze website maar ook volgen via onze facebookpagina facebook.com/VrouwenHart.nl/, ons twitteraccount Vrouwenhartnl ons Instagram account VrouwenHart en/of onze Linkedin pagina www.linkedin.com/company/vrouwenhart

Totaal heeft stichting VrouwenHart nu inmiddels ruim 11.500 volgers. 95% Patiënten, onderzoekers, artsen en geïnteresseerden. Zegt het voort!

Speciaal voor lotgenotencontact hebben wij de onderstaande besloten facebookgroepen. Wil je hiervan lid worden, dan dien je wel hartpatiënt te zijn en of zoals in de zwangerschapsgroep risico lopen om hartpatiënt te worden. We vinden privacy erg belangrijk daarom hebben we een strict toelatingsbeleid. We vragen je daarom vooraf om een aantal vragen te beantwoorden. We zien overigens ook steeds meer mannen in onze groepen met SCAD of CMD uiteraard zijn die van harte welkom.

SCAD Nederland voor mannen en vrouwen met lotgenoten (SCAD = spontaneous coronary artery dissection):

https://www.facebook.com/groups/849443155066853/

CMD lotgenoten contact groep voor mannen en vrouwen met coronaire dysfunctie CMD/MCD, INOCA, ANOCA, MINOCA, vasospasmen, vaatspasmen, vaatkrampen, onvoldoende vaatverwijding. Simpel gezegd geen afsluiting van een vat maar kramp in je hartstreek. 

https://www.facebook.com/groups/1640419259451676/

Zwangerschapsgroep voor vrouwen met, of met verhoogd risico op, hart-en vaatziekten na complicaties bij zwangerschap en bevalling. In samenwerking met Hellp Stichting, Haagse Vaten en Erasmus MC FUPEC poli.

https://www.facebook.com/groups/1010077676113452/?ref=share

Hartfalen groep voor vrouwen die voor hun 65 de diagnose hartfalen gekregen hebben.

Algemene VrouwenHart groep met lotgenoten: 

https://www.facebook.com/groups/1018405319110555/?ref=share

en onze nieuwste aanwinst.

VrouwenHart hartritmestoornissen voor vrouwen met hartritmestoornissen:

https://m.facebook.com/groups/354019259914203/?ref=share