Bevalling en homeopathie

Wil je graag wat meer weten over bevalling en homeopathie? In Almelo kun je op 6 november van 9.30 tot 11.00 uur terecht bij het homeopathiecafé in wijkcentrum de Schöppe, Clematisstraat 2. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen aan de aanwezige homeopaten.

Meld je aan voor deze bijeenkomst via [email protected] of telefonisch via 06 227 44 007. Er zijn geen kosten voor deelname en je krijgt een kopje koffie of thee aangeboden.

Deze bijeenkomst is deel van de activiteiten van het homeopathiecafé, dit is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in homeopathie. Veel mensen willen zelf en op een natuurlijke basis iets doen aan hun gezondheid: klassieke homeopathie kan voor iedereen iets betekenen, van jong tot oud, voor mensen met chronische en met acute klachten. Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven. Omdat ieder mens anders is en anders reageert op medicijnen, is eerst een uitgebreid individueel onderzoek nodig naar de oorzaken van klachten.

Lees meer op onze website: www.homeopathiecafe.nl.