Kraamperiode en homeopathie

De kraamperiode is het onderwerp van het homeopathiecafé op vrijdag 4 december in wijkcentrum de Driehoek aan de Jan Tooropstraat 27 te Almelo. Je bent welkom vanaf 9.30 uur en rond 10.00 uur begint het programma. De toegang is gratis en de koffie / thee staat klaar.

De kraamtijd is een mooie periode, maar soms ook een tijd met klachten waarbij homeopathie verlichting kan brengen. Je kunt denken aan problemen met de borstvoeding, klachten na de bevalling, huilbaby en slaapproblemen. Veel mensen willen zelf en op een natuurlijke basis iets doen aan hun gezondheid. Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven en helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden.

Jacqueline Mols en Nicole Schothuis zijn klassiek homeopaten en hebben ieder een eigen praktijk in Almelo. Zij organiseren iedere eerste vrijdag van de maand van 9.30 tot 11.00 uur het homeopathiecafé. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen. Meer informatie op www.homeopathiecafé.nl

Meld je aan voor deze bijeenkomst via [email protected] of telefonisch via 06 227 44 007. Er zijn geen kosten voor deelname en je krijgt een kopje koffie of thee aangeboden.