Migraine en homeopathie

Migraine is het onderwerp van het homeopathiecafé op vrijdag 8 januari in wijkcentrum de Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo. Je bent welkom vanaf 9.30 uur en rond 10.00 uur begint het programma. De toegang is gratis en de koffie / thee staat klaar. 

Hoofdpijn komt veel voor en kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan hoofdpijn die plotseling ontstaat, veroorzaakt worden door een klap tegen het hoofd. Migraine is een soort hoofdpijn die vaker terugkeert en zit meestal aan een kant van het hoofd. Veel mensen met migraine voelen zich misselijk en kunnen last hebben van dingen vreemd zien. Licht en geluid verergeren vaak de migraine. Een juiste behandeling van migraine hangt af van het geheel aan klachten en symptomen. Met homeopathie kun je de balans in het lichaam op een natuurlijke manier herstellen. Door het consult en de behandeling krijg je meer inzicht in de aanleiding tot migraine. Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven en helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden.

Jacqueline Mols en Nicole Schothuis zijn klassiek homeopaten en hebben ieder een eigen praktijk in Almelo. Zij organiseren iedere eerste vrijdag van de maand van 9.30 tot 11.00 uur het homeopathiecafé. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen. Meer informatie op www.homeopathiecafé.nl. In 2016 komen onderwerpen aan bod als kinder-EHBO, hooikoorts en waterwratjes. 

Meld je aan voor deze bijeenkomst via [email protected] of telefonisch via 06 227 44 007. Er zijn geen kosten voor deelname en je krijgt een kopje koffie of thee aangeboden.