Kinder-EHBO en homeopathie

Vrijdag 5 februari geven Jacqueline Mols en Nicole Schothuis, beiden klassiek homeopaten, informatie over Kinder-EHBO in het homeopathiecafé . Iedereen is welkom in wijkcentrum Eniver aan Apollolaan 1 te Almelo vanaf 9.30 uur. Rond 10.00 uur begint het programma. De toegang is gratis en de koffie / thee staat klaar. 

Voor iedereen die op zoek is naar praktische informatie over tal van herkenbare kwalen zoals valpartijen, oorpijn, hoge koorts, wondbehandeling, diarree, enzovoorts is de bijeenkomst over kinder-EHBO en homeopathie zeer geschikt. Vooral in een gezin met kleine kinderen kom je regelmatig in dit soort situaties terecht. Met een homeopathisch middel kun je genezing op een snelle en milde manier bespoedigen. Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven en helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden.

Jacqueline Mols en Nicole Schothuis zijn klassiek homeopaten en hebben ieder een eigen praktijk in Almelo. Zij organiseren iedere eerste vrijdag van de maand van 9.30 tot 11.00 uur het homeopathiecafé. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen. In 2016 komen onderwerpen aan bod als hooikoorts en waterwratjes. Meer informatie op www.homeopathiecafe.nl.