Last van hoofdpijnen of migraine? Homeopathie helpt!

Hoofdpijnen en in het bijzonder migraine is het onderwerp van het homeopathiecafé op donderdag 24 mei in wijkcentrum de Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo. Je bent welkom vanaf 19.30 uur en rond 21.30 uur is het programma afgelopen. De toegang is gratis en de koffie / thee staat klaar.

Migraine is een zeer vervelende inbreuk op het dagelijks functioneren. Het kan ontstaan door verschillende oorzaken of aanleidingen zoals bijvoorbeeld stress, menstruatieklachten, de overgang, slaapproblemen of medicatiegebruik . Met migraine klachten kan homeopathie verlichting brengen.

Homeopathie bij migraine klachten

Veel mensen willen zelf en op een natuurlijke basis iets doen aan hun gezondheid. Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven. Homeopathie helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden.

Jacqueline Mols en Sylvia Kuipers zijn klassiek homeopaten en hebben ieder een eigen praktijk in Almelo. Zij organiseren een keer in de maand het homeopathiecafé. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen. Meer informatie op www.homeopathiecafé.nl.

Getagd met: , , , ,