Zwangerschap en kraamtijd: wat kan homeopathie betekenen?

Op 27 september ’18 vindt het homeopathiecafé plaats met als thema Zwangerschap en kraamtijd. Wees welkom bij wijkcentrum de Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo vanaf 19.30 uur. Rond 21.30 uur is het programma afgelopen. De toegang is gratis en koffie of thee staat klaar.

De zwangerschap en de kraamtijd zijn een bijzondere periode, meestal een mooie tijd maar soms ook een tijd met verschillende kwalen en klachten. Misselijkheid, vermoeid zijn, problemen met borstvoeding, klachten na de bevalling, omgaan met een huilbaby en slaapproblemen.

Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven en helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden. Door vragen te stellen en de symptomen te analyseren kiest de homeopaat een middel waarmee je zelf op een natuurlijke basis iets kan doen aan jouw gezondheid.

Jacqueline Mols en Sylvia Kuipers zijn klassiek homeopaten en hebben ieder een eigen praktijk in Almelo. Zij organiseren een keer in de maand het homeopathiecafé. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen. Meer informatie op www.homeopathiecafé.nl.