Online Homeopathie Festival, April 2022

Online Homeopathie Festival, April 2022

Van 10 tot 16 april 2022, tijdens de Week van de Homeopathie, organiseert de Vereniging Homeopathie weer het populaire online Homeopathie Festival. Klassiek homeopaten en dierhomeopaten geven dan gratis online miniconsulten.

Grijp je kans om op dit festival tijdens een miniconsult te bespreken welke rol homeopathie in jouw gezondheid en die van je dier kan spelen.

Wil jij zeker zijn van een plekje dan kun je al vanaf 4 april een online afspraak boeken!

Verder wordt op het festival interessante informatie gegeven over homeopathie en opleidingen. En vergeet niet naar de videolezingen te kijken! Ook zijn er deze keer weer leuke festivalknallers.

Thema voor dit festival

Dit jaar staan ‘zwangerschap & jonge kinderen’ en ‘dracht & jonge dieren’ in de spotlights.

Juist bij baby’s, jonge kinderen en dieren is er (nog) sprake van een grote vitaliteit waardoor hun zelfgenezend vermogen vaak snel reageert op een homeopathisch middel. Klachten kunnen daardoor snel (en ook vaak blijvend) worden opgelost. Tijdens het festival kun je over deze onderwerpen extra informatie lezen en je kunt deze bespreken tijdens een miniconsult.

Een homeopathische behandeling is veilig voor zwangeren, baby’s en kinderen en kan (zo nodig) naast reguliere behandeling plaatsvinden.

Tijdens zwangerschap, bevalling en voor je (jonge) kind wil je graag wat doen en zoek je naar een veilige, natuurlijke en effectieve manier om de klachten van jezelf en van je baby aan te pakken. Homeopathie is dan een goede keus.

Holistische geneeswijze

Homeopathie is een holistische geneeswijze, waarbij mens en dier als geheel centraal staan; dus fysiek, mentaal en emotioneel. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kunnen er aandoeningen en ziekten ontstaan. Bij homeopathie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd.

Houd onze website en social media goed in de gaten voor de laatste updates!