Voorkom hooikoortsklachten met homeopathie!

De meeste mensen kunnen niet wachten op de lente, maar voor mensen met hooikoorts betekent dit de tijd van loopneuzen, jeuk en tranende ogen …. Op donderdagavond 9 maart gaat de maandelijkse bijeenkomst van het homeopathiecafé over het voorkomen van hooikoorts en allergische klachten met homeopathie. De bijeenkomst begint rond 20.00 uur in wijkcentrum De Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo. De toegang is gratis en koffie en thee staan klaar.

 

Hooikoorts is een allergische reactie. Wanneer de bomen en grassen gaan bloeien, gaan kleine stuifmeeldeeltjes in de lucht zweven. Een op de zes mensen heeft een allergie voor deze deeltjes. Met homeopathie zijn veel klachten goed te verlichten of zelfs te voorkomen.

 

Tijdens deze bijeenkomst krijg je veel praktische informatie en maak je kennis met de vele mogelijkheden van homeopathie. Met een homeopathisch middel kun je genezing op een snelle en milde manier bespoedigen. Het homeopathiecafé is een initiatief van drie praktiserende klassiek homeopaten uit Almelo: Jacqueline Mols, Sylvia Kuipers en Annelyn Kooijman. Gebruik deze kans om jouw vragen over homeopathie te stellen aan een van de aanwezige homeopaten.