Behandel huidklachten met homeopathie!

Op donderdagavond 13 april aanstaande vindt de maandelijkse bijeenkomst van het homeopathiecafé plaats over het behandelen van huidklachten met homeopathie. Steeds meer mensen weten het homeopathiecafé te vinden waar iedereen welkom is met zijn vragen over homeopathie. De bijeenkomst begint rond 20.00 uur in wijkcentrum De Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo. De toegang is gratis en koffie en thee staan klaar.

Huidklachten

Een voorbeeld van huidklachten zijn waterwratjes en deze komen vaak bij jonge kinderen voor. Het zijn kleine, gladde bultjes meestal in groepjes die overal op het lichaam kunnen voorkomen. Als ze kapotgaan, verspreidt het virus zich snel. Besmetting vindt gemakkelijk plaats door direct contact. Het is een soort weerstandsprobleem dat goed te behandelen is met homeopathie.

Tijdens de bijeenkomst kun je kennismaken met de vele mogelijkheden van homeopathie waarmee je genezing op een snelle en milde manier kunt bespoedigen. Het homeopathiecafé is een initiatief van drie praktiserende klassiek homeopaten uit Almelo: Jacqueline Mols, Sylvia Kuipers en Annelyn Kooijman. Kijk voor meer informatie op www.homeopathiecafe.nl.