Homeopathiecafé: meer in balans met homeopathie

Op donderdagavond 11 mei aanstaande vindt de maandelijkse bijeenkomst van het homeopathiecafé plaats. De bijeenkomst begint rond 20.00 uur in wijkcentrum De Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo. Voor de zomer vindt nog een bijeenkomst plaats, op 8 juni aanstaande. Wanneer je belangstelling hebt voor een bepaald thema, kun je dat van te voren aangeven, De homeopaten geven dan over dat onderwerp extra informatie.

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de vele mogelijkheden van homeopathie waarmee je genezing op een snelle en milde manier kunt bespoedigen. Het homeopathiecafé is een initiatief van drie praktiserende klassiek homeopaten uit Almelo: Jacqueline Mols, Sylvia Kuipers en Annelyn Kooijman. Kijk voor meer informatie op www.homeopathiecafe.nl.

Problemen met de weerstand zijn goed te behandelen met homeopathie. Een voorbeeld hiervan zijn huidklachten. Ook met andere vragen over je gezondheid kun je terecht bij de maandelijkse bijeenkomst. De toegang is gratis en koffie en thee staan klaar.

wat is homeopathie:balans en ziekteclassificatie

wat is homeopathie:balans en ziekteclassificatie