Homeopathie en vakantie!

Homeopathie en vakantie? Vakantieplannen? Geniet van de voorpret en denk daarbij ook aan homeopathie! Waarom dat nuttig is, hoor je op donderdagavond 8 juni tijdens de maandelijkse gratis bijeenkomst van het homeopathiecafé. Deze avond gaat over het behandelen van klachten zoals bijvoorbeeld insectenbeten die je kunt behandelen met homeopathie. Iedereen is welkom met zijn vragen over homeopathie. De bijeenkomst begint rond 20.00 uur in wijkcentrum De Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo. De toegang is gratis en koffie en thee staan klaar.

Het thema Homeopathie en vakantie is heel breed. Denk aan klachten ontstaan door kwallen, tekenbeten en andere insectenbeten . Of klachten zoals vliegangst en wagenziekte , problemen door ander of verkeerd voedsel, het oplopen van een zonneallergie of het krijgen van een ongelukje. Het zijn vaak acute problemen die goed te verhelpen zijn met homeopathie.

Tijdens de bijeenkomst kun je kennismaken met de vele mogelijkheden van homeopathie waarmee je genezing op een snelle en milde manier kunt bespoedigen. Het homeopathiecafé is een initiatief van twee praktiserende klassiek homeopaten uit Almelo: Jacqueline Mols en Sylvia Kuipers .Kijk voor meer informatie op www.homeopathiecafe.nl.

Wij wensen jou een prettige vakantie zonder klachten!

homeopathiecafe vakantie

Homeopathie en vakantie!

Homeopathie en vakantie